2010-11-03

Guildraid.

Update(9/11): Inställd för att en del of folket inte "orkade". Hoppas ni är lika ambitiösa och roliga i cataclysm, ska bli mysigt! Derp.

Update(8/11):
Eftersom bara 6 pers har signat upp sig till raiden idag så väntar vi med att köra den tills imorgon och hoppas på att de två som "vägrar" komma, kan ändra sig. Annars puggar vi dom 2 sista och kör med 100% säkerhet imorgon, så var online vid 19.30!


Vi är just nu 10 pers som befinner sig på realmen (-1 för William, du räknas inte SLACKER!). Vi fem som denna veckan har kört flera heroics med varandra for fun och för meta achivementen har börjat snacka om att dra ihop några guildraids nu innan cataclysm.


Tanken är väll att böja med något lätt, men som ändå ger något. Så vi tänkte dra ihop en Naxxramas undying raid denna veckan, samtidigt ska vi också ta "the dedicated few", det vill säga att klara hela naxxramas med mindre än nio personer. Vi tänkte göra detta efter helgen, det vill säga på antingen måndag eller tisdag. Så jag vill nu att alla som befinner sig på realmen just nu ska kommentera denna posten med vilka av dessa två dagar ni kan komma på en naxx raid (4-5 timmar). Ni kommer kunna se hur jag kommenterat, och sen kommentera exakt likadant fast utifrån vilka av dessa två dagar ni kan komma.

Folk som kan komma på måndag(kväll runt 20.00):
ßjörk (Bob)
Liferuiner (Alle)
Podimaninjo (Ponte)
Knicks (Nielsen)
Thxalot (Bagarn)
Suít (Axel)

Folk som kan komma på tisdag(kväll runt 20.00):
ßjörk (Bob)
Liferuiner (Alle)
Knicks (Nielsen)
Thxalot (Bagarn)
Suít (Axel)
Dryder (Sundi)

Till er få som inte befinner er på realmen just nu, det hade varit jävligt skönt om ni kom över inom kort, så vi kan göra sådana här saker. Nästa sak vi tänker satsa på efter naxx undying och dedicated few, är Ulduar alla HM achievements för metan. Och kan förhoppningsvis plocka upp några fina fragments aswell. Så ni som inte befinner er på realmen atm, kommentera gärna när ni har tänkt att transfera över.

Kram /Bob.

13 kommentarer: